Poziv studenata Elektronskog fakulteta u Nišu kolegama sa FIN-a na sedmu T'n'T konferenciju

Wed19092018

Poslednje izmene09:13:53 AM GMT

Back Studentski servis Studentske vesti Poziv studenata Elektronskog fakulteta u Nišu kolegama sa FIN-a na sedmu T'n'T konferenciju

Poziv studenata Elektronskog fakulteta u Nišu kolegama sa FIN-a na sedmu T'n'T konferenciju

  • PDF

Flyer PromoStudentski inovacioni centar Elektronskog fakulteta (SICEF) organizuje sedmu po redu T'n'T (Technology 'n' Trends) konferenciju.

SICEF je mlada studentska organizacija sačinjena i vođena od strane studenata Elektronskog fakulteta u Nišu. Osnovan je krajem 2011. u okviru Studentskog parlamenta Elektronskog fakulteta, a početkom 2012. registrovan je kao nezavisna studentska organizacija. Kroz organizovanje brojnih konferencija, gde predstavnici kompanija drže različita predavanja, SICEF vrši dodatnu edukaciju studenata, približava ih kompanijama i na taj način stvara i jača mrežu kvalitetnih i ambicioznih ljudi.

Technology ‘n’ Trends je višednevna konferencija, organizovana kao serija predavanja i radionica o aktuelnim temama u oblasti tehnike, kroz koje bi kompanije učesnice, lideri modernih tehnologija, predstavile svoj način poslovanja i oblasti kojima se bave, a sva predavanja su otvorena za sve zainteresovane i besplatna su.

Konferencija će biti održana od 12. do 14. aprila u StartUp Centru Elektronskog fakulteta.

Cilj je da se studenti upoznaju sa tri futurističke tehnologije, koje postoje i danas, ali će biti široko rasprostranjene u skorašnjoj budućnosti i značajno uticati na kvalitet svih sfera naših života.

Tema ovogodišnjeg T’n’T-a biće kombinacija sledećih tehnologija:

• Artificial Intelligence (AI) – Veštačka inteligencija
• Virtual Reality (VR) – Virtualna realnost
• Augmented Reality (AR) – Proširena realnost
• Internet of Things (IoT) – Internet stvari

Predavanja na konferenciji:

Ove godine sponzori konferencije su Seavus, Horisen, Pekara Branković i Yumis, dok će predavanja držati slobodni predavači:
- Milan Djordjević iz kompanije Shindiri Studio - Uticaj VR i AR na industriju
- Branimir Todorović sa Prirodno-matematičkog fakulteta - Rekurentne neuronske mreze, arhitekture, algoritmi treniranja i primene
- Jelena Milovanović iz kompanije NIRI - Veštačka inteligencija: Od vektora do humora
- Blagoj Kupev dolazi iz kompanije sponzora - Seavus - Securing IoT devices

Sve detaljnije informacije i detaljniju agendu konferencije zainteresovani mogu naći na sajtu T’n’T-a : http://tnt.sicef.info .

Više o konferenciji možete saznati na: http://tnt.sicef.info i http://sicef.info/projekti/technology-n-trends .

DSC 0217DSC 0264

 

.